Onze filosofie

Eigenaresse, kleurspecialist en gastvrouw Dorethe:

“Ons werk draait om het mooi maken van mensen. Van mijn team verwacht ik inzet en motivatie om energie te steken in onze klanten. We staan voor aandacht, kwaliteitsbehandelingen en –producten en een eerlijk advies. Niemand gaat bij ons teleurgesteld de deur uit.”

Haarstyling draait om aandacht, kwaliteit en professionaliteit. Aandacht voor jou en jouw wensen. Maar ook aandacht voor de mogelijkheden van jouw haar en kwaliteit van jouw hoofdhuid, want die is minstens zo belangrijk. Zonder een gezonde hoofdhuid geen gezond haar.

Bij dames- en herenkapsalon Da Vivente in Son en Breugel krijg je advies op maat. Dat advies komt van een van de enthousiaste haarstylisten die allemaal hun eigen specialiteiten hebben. Hier nemen ze de tijd. Alleen na een professioneel en eerlijk advies krijg je een behandeling die past bij jou, bij je gezicht en jouw huid. Zodat je tevreden naar buiten loopt en je fantastisch voelt.

Ook voor visagie, een bruidskapsel, GelColor by OPI en make up-advies kun je bij deze kapsalon in Son en Breugel terecht.

DA VIVENTE, VOOR HET COMPLETE PLAATJE