Visagie

Visagie, make-up en advies

Wil je leren om jezelf goed op te maken? Of een keer met feestelijke make up naar een bruiloft, gala of ander feest? Bij dameskapsalon Da Vivente Hairstyle in Son en Breugel kun je ook terecht voor professionele visagie en make up-advies. We werken met minerale make up van het merk Youngblood. Wist je trouwens dat visagie een afgeleide is van het Franse woord voor gezicht: visage. En dat visagie de kunst is om de sterke kanten van een gezicht beter uit te laten komen en de minder sterke kanten te camoufleren? Maak eens een afspraak met onze specialist en leer hoe jij er elke dag op je allerbest uit kunt zien. We helpen je graag met het complete plaatje.

Gezichtsverzorging

Mooie visagie staat het beste op een verzorgde huid. Wij adviseren en verkopen ook de peelings, maskers en crèmes van Oolaboo. Deze producten zijn bij ons ook te koop. En wist je dat we ook producten voor bescherming tegen de zon verkopen? Ons assortiment is te koop voor iedereen, je hoeft geen klant bij ons te zijn.

Metamorfose

Is het tijd voor een nieuwe jij? Wil je een metamorfose? Bij Da Vivente dameskapsalon in Son en Breugel ben je van harte welkom voor het complete plaatje: een nieuw kapsel, visagie en make-up-advies, prachtig gekleurde nagels, strakke wenkbrauwen en geen hinderlijke gezichtsbeharing meer. Professioneel advies en oprechte aandacht staan bij ons centraal. Alle teamleden zijn op de hoogte van de laatste trends en hebben een eigen specialisme, of je nu die volledige metamorfose wilt of alleen een andere kleur of lengte.

Da Vivente is meer

Bij ons draait het om mensen mooi maken, daar zetten we ons dagelijks en vol enthousiasme voor in. Da Vivente is meer dan een haar-, make-up- en kleurspecialist. We verven ook wenkbrauwen en epileren en ontharen met suikerpasta (sugaren). En als je hoofd en gezicht heerlijk verwend zijn, kunnen je nagels niet achterblijven. We lakken met de excellente GelColor by OPI. Dit blijft tot vijf dagen perfect zitten zowel op vinger- als teennagels.

Ook voor heren

En als jij je mooi laat maken of zelfs voor een metamorfose gaat, kan je vriend of man ook plaatsnemen in een comfortabele stoel. Want we zijn ook een herenkapsalon. Ook mannen kunnen hun wenkbrauwen en andere gezichtsbeharing laten verzorgen en advies krijgen over de verzorging en styling van hun (hoofd)huid en haar. Heren weten Da Vivente steeds beter te vinden. Daar zijn we blij mee, want er verzorgd en mooi uitzien is niet alleen voor dames.

DA VIVENTE laat jou er op je allerbest uitzien