GelColor by OPI

Dagenlang perfect gelakte nagels met GelColor by OPI

Geen geduld om je nagels netjes te lakken? Of gewoon geen zin? Van beide hebben wij geen last. Wij lakken met GelColor by OPI die verkrijgbaar is in alle kleuren. Deze kwaliteitsnagellak blijft minimaal vijf dagen perfect zitten. En als je toch bij ons in de stoel zit voor een kleurbehandeling, styling,

balayage, highlights of lowlights, dan kun je net zo goed je nagels laten lakken, toch? Alle producten voor haar-, gezichtsverzorging en make-up die we in de salon gebruiken, verkopen we ook.

Totaalconcept met visagie, highlights, lowlights of balayage

Bij Da Vivente staan we voor professioneel advies, aandacht en kwaliteitsproducten. De visagie die onze make-up artist biedt, is onderdeel van het totaalconcept dat we graag samen met jou uitdenken. Je kunt kiezen voor een complete metamorfose met een nieuw kapsel, nieuwe kleur met bijvoorbeeld balayage of een meer subtielere kleuring met high-, low- of babylights.

Advies

En wist je dat we ook advies geven? Want wat heb je aan prachtige make up en een nieuwe haarstijl als je niet weet hoe je dit zelf kunt creëren? Combineer ons advies met een aantal kwaliteitsproducten en verzorg je haar en gezicht als een ware professional. Met een goed stylingproduct kun je ook thuis de wow-factor bereiken.

Da Vivente, dames- en herenkapsalon in Son en Breugel

Beste klant,

Vanwege de huidige maatregelen is onze salon helaas gesloten. Je kunt wel producten en verf bij ons kopen. We maken met veel liefde jouw haarkleuring klaar zodat je deze thuis kan gebruiken. Stuur ons een e-mail info@davivente.nl met het product wat je wilt bestellen en de dag en tijdstip wanneer je het op wilt komen halen. Dan zorgen wij dat het voor je klaar ligt. We zijn aanwezig van maandag tot en met vrijdag van 16.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Ben je niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen. We kunnen het ook bij je thuis bezorgen.

Deze week kun je ons ook bellen voor het verzetten van de afspraak.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te zien.

Liefs en blijf gezond,
Team Da Vivente
Holler Box