GelColor by OPI

Dagenlang perfect gelakte nagels met GelColor by OPI

Geen geduld om je nagels netjes te lakken? Of gewoon geen zin? Van beide hebben wij geen last. Wij lakken met GelColor by OPI die verkrijgbaar is in alle kleuren. Deze kwaliteitsnagellak blijft minimaal vijf dagen perfect zitten. En als je toch bij ons in de stoel zit voor een kleurbehandeling, styling,

balayage, highlights of lowlights, dan kun je net zo goed je nagels laten lakken, toch? Alle producten voor haar-, gezichtsverzorging en make-up die we in de salon gebruiken, verkopen we ook.

Totaalconcept met visagie, highlights, lowlights of balayage

Bij Da Vivente staan we voor professioneel advies, aandacht en kwaliteitsproducten. De visagie die onze make-up artist biedt, is onderdeel van het totaalconcept dat we graag samen met jou uitdenken. Je kunt kiezen voor een complete metamorfose met een nieuw kapsel, nieuwe kleur met bijvoorbeeld balayage of een meer subtielere kleuring met high-, low- of babylights.

Advies

En wist je dat we ook advies geven? Want wat heb je aan prachtige make up en een nieuwe haarstijl als je niet weet hoe je dit zelf kunt creëren? Combineer ons advies met een aantal kwaliteitsproducten en verzorg je haar en gezicht als een ware professional. Met een goed stylingproduct kun je ook thuis de wow-factor bereiken.

Da Vivente, dames- en herenkapsalon in Son en Breugel