Heren

Jouw Herenkapper in Son en Breugel

Zie je er graag verzorgd uit? Bij Da Vivente, herenkapper in Son en Breugel, kijken we verder dan alleen jouw haar. We kijken goed naar de gezondheid van je hoofdhuid, want als die niet in balans is, is je haar dat ook niet. We wassen en verzorgen je haar en hoofdhuid met shampoo en conditioner voor het knippen en horen graag wat voor kapsel je wilt. We geven professioneel advies over wat wel en niet mogelijk is met de inplant en dikte van jouw haar.

Geheel verzorgd de deur uit

Ook in herenkapsels zijn steeds meer trends te zien. Met de techniek faden creëren we bijvoorbeeld prachtige zachte lijnen in de nek. Ons streven is jou van een kapsel te voorzien dat goed zit en bij je past. We volgen de laatste trends.

We verzorgen en verwijderen ook andere gezichtsbeharing zoals wenkbrauw-, oor- en neushaar. Zodat jij geheel verzorgd de deur uitloopt.

Haarstylist en kleurspecialist

Ons team bestaat uit vakbekwame haarstylisten en kleurspecialisten van verschillende leeftijden en met diverse specialismen. We gaan allemaal regelmatig op training en zijn dan ook altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken. Wil jij geknipt worden zoals jouw favoriete zanger of voetballer, we kunnen het.

Heren- én dameskapper

En weet je wat we nou echt leuk vinden, als je een volgende keer je vriendin of vrouw ook meeneemt. Want we zijn naast heren- ook dameskapper. Of ze alleen geknipt wil worden of een haarkleuring (balayage, lowlights, highlights) of metamorfose wil met visagie. Bij Da Vivente kapsalon in Son en Breugel heten we haar van harte welkom. Meer informatie over dames vind je hier.

We werken liefst op afspraak, zeker bij uitgebreidere behandelingen en in het weekend. Maar als je binnenloopt zonder afspraak hebben we meestal wel tijd voor een korte behandeling.

PROFESSIONEEL ADVIES, OOK VOOR HEREN