Heren

Jouw Herenkapper in Son en Breugel

Zie je er graag verzorgd uit? Bij Da Vivente, herenkapper in Son en Breugel, kijken we verder dan alleen jouw haar. We kijken goed naar de gezondheid van je hoofdhuid, want als die niet in balans is, is je haar dat ook niet. We wassen en verzorgen je haar en hoofdhuid met shampoo en conditioner voor het knippen en horen graag wat voor kapsel je wilt. We geven professioneel advies over wat wel en niet mogelijk is met de inplant en dikte van jouw haar.

Geheel verzorgd de deur uit

Ook in herenkapsels zijn steeds meer trends te zien. Met de techniek faden creëren we bijvoorbeeld prachtige zachte lijnen in de nek. Ons streven is jou van een kapsel te voorzien dat goed zit en bij je past. We volgen de laatste trends.

We verzorgen en verwijderen ook andere gezichtsbeharing zoals wenkbrauw-, oor- en neushaar. Zodat jij geheel verzorgd de deur uitloopt.

Haarstylist en kleurspecialist

Ons team bestaat uit vakbekwame haarstylisten en kleurspecialisten van verschillende leeftijden en met diverse specialismen. We gaan allemaal regelmatig op training en zijn dan ook altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken. Wil jij geknipt worden zoals jouw favoriete zanger of voetballer, we kunnen het.

Heren- én dameskapper

En weet je wat we nou echt leuk vinden, als je een volgende keer je vriendin of vrouw ook meeneemt. Want we zijn naast heren- ook dameskapper. Of ze alleen geknipt wil worden of een haarkleuring (balayage, lowlights, highlights) of metamorfose wil met visagie. Bij Da Vivente kapsalon in Son en Breugel heten we haar van harte welkom. Meer informatie over dames vind je hier.

We werken liefst op afspraak, zeker bij uitgebreidere behandelingen en in het weekend. Maar als je binnenloopt zonder afspraak hebben we meestal wel tijd voor een korte behandeling.

PROFESSIONEEL ADVIES, OOK VOOR HEREN

Beste klant,

Vanwege de huidige maatregelen is onze salon helaas gesloten. Je kunt wel producten en verf bij ons kopen. We maken met veel liefde jouw haarkleuring klaar zodat je deze thuis kan gebruiken. Stuur ons een e-mail info@davivente.nl met het product wat je wilt bestellen en de dag en tijdstip wanneer je het op wilt komen halen. Dan zorgen wij dat het voor je klaar ligt. We zijn aanwezig van maandag tot en met vrijdag van 16.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Ben je niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen. We kunnen het ook bij je thuis bezorgen.

Deze week kun je ons ook bellen voor het verzetten van de afspraak.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te zien.

Liefs en blijf gezond,
Team Da Vivente
Holler Box