Dames

Jouw dameskapper in Son en Breugel

Investeren in een mooi kapsel, is investeren in jezelf. Knippen en blowdry, knippen en föhnen, knippen en stylen: wij doen het met aandacht. Een knipbeurt start altijd met het wassen van haar en hoofdhuid. Heb je hoofdhuidklachten dan gebruiken we een product dat die klachten vermindert. De gezondheid van jouw haar beoordelen we ook. Na het wassen en eventueel een wasmassage (ontspanning ten top!) bespreken we jouw wensen.

Haar- en kleurspecialist

Omdat we regelmatig trainingen volgen van (inter)nationale topstylisten kunnen we de laatste trends en technieken inzetten. Ons team bestaat uit een gevarieerd gezelschap van bekwame haarspecialisten en kleurspecialisten, maar we zijn ook dameskapper en herenkapper. Voel je dus ook welkom als je alleen je haar wilt laten knippen.

Balayage, highlights, lowlights

Een andere kleur in je haar kan spannend zijn, want wat zou jou goed staan? Onze kleurspecialisten weten precies wat past bij jou gezicht en stijl en wat er mogelijk is met jouw haar. We werken met een breed scala aan kleurtechnieken, zoals highlights, lowlights en balayage. En wil je meer dan alleen een haarkleuring? Kies eens voor een metamorfose. Met visagie en make-up-producten van kwaliteitsmerken toveren we je om in de mooiste versie van jezelf. Vind je het jammer dat je dat thuis niet zelf kunt? Met onze tips en tricks kun je dit zelf thuis wél. Alle make-up, haar- en gezichtsverzorgingsproducten die we in de visagie en bij haarstyling gebruiken, verkopen we in de salon. Meer informatie over visagie vind je hier

Afspraak maken?

We werken liefst op afspraak, zeker bij uitgebreidere behandelingen en in het weekend. Als je doordeweeks binnenloopt zonder afspraak hebben we meestal wel tijd voor een korte behandeling. Binnenstappen voor ons assortiment lifestyle-, verzorgingsproducten en make-up kan altijd, ook als je geen klant bij ons bent. We hebben een leuk assortiment met bijvoorbeeld geurkaarsen en roomsprays.

De kapper van Son en Breugel

Ook voor bruidskapsels, gala- en feestkapsels ben je bij deze dameskapper in Son en Breugel aan het juiste adres. En we knippen en stylen ook heren. Misschien heeft jouw man nog een duwtje in de rug nodig? Wij zien al jaren steeds meer heren in onze salon. Meer informatie over heren vind je hier.

Da Vivente, voor de mooiste versie van jezelf