Bruidskapsel

Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Bij kapsalon Da Vivente in Son en Breugel helpen we jou graag tiptop te verschijnen op deze mooie dag. Wil je ook jouw bruidsmeisjes, moeder en schoonmoeder in het zonnetje zetten? Ook hen kunnen we een feestkapsel geven en mooi opmaken. En de bruidegom helpen we natuurlijk ook graag.

Feestelijke make-up

Het perfecte bruidskapsel komt nog beter tot zijn recht met bijpassende, feestelijke make-up. We creëren samen met jou een compleet plaatje, dus met kapsel en visagie. Wil je ook prachtige nagels? Wij werken met de gellakken van OPI. We zetten geen gelnagels, maar de kwaliteit van deze GelColor by OPI is zo goed, dat jouw nagels er een dag of vijf uitstekend uitzien. We werken met toonaangevende kwaliteitsmerken make-up, haar- en gezichtsverzorgingsproducten. De producten waarmee we werken, zijn te koop in de salon.

Bij kapsalon Da Vivente in Son en Breugel kun je ook terecht voor een galakapsel of feestkapsel

Ben je uitgenodigd voor een bijzonder feest of gala? Verwen jezelf dan eens met een feest- of galakapsel en bijpassende make-up. De specialisten van deze kapsalon hebben ideeën te over en hebben altijd de laatste trends en technieken in de vingers. Kom dus eens langs voor een vrijblijvend advies en laat ons jou helpen het feestplaatje compleet te maken.

Hoe regel je dit?

Jouw trouwdag is bekend, de jurk of outfit uitgezocht. Nu is het tijd om een adviesgesprek te plannen bij onze dameskapsalon in Son en Breugel. Dit gesprek is vrijblijvend. We zien graag wat je gaat dragen en kijken goed naar je haar, huid en de vorm van je gezicht. Maar jouw wensen zijn ook belangrijk. Hoe wil je dat je bruidskapsel eruit gaat zien? Wij geven een professioneel advies over de mogelijkheden, de planning en kosten. Misschien wil je wel een andere kleur in je haar, high-, low- of babylights of een balayage? We maken samen een planning en een afspraak voor het creëren van proefkapsels.

Thuis je styling laten doen en opgemaakt worden op je trouwdag? Dat kan, we werken ook op locatie.

Da Vivente, ook voor jouw gala- en bruidskapsel